Canvas Conversion Kit

Canvas Conversion Kit

SPECIAL RE-LAUNCH CANVAS CONVERSION KIT
14 - 21 NOV 2017



Assalamualaikum. Hai terima kasih sebab berminat dengan Canvas Conversion Kit.


Saya Zaki dari www.teknikpemasaran.com




Anda pernah nampak iklan di FB bila klik laju semacam je nak tengok konten tu? Loading 1 saat je..


Yes, yang tu lah Facebook Canvas. sekarang ni tengah famous sebab kelebihannya:


  1. Kita boleh gabungkan teks, gambar, video, link dalam satu tempat
  2. Boleh track audience yang open canvas, tujuannya supaya anda boleh buat iklan retargeting
  3. Anda tak perlu bayar hosting dan domain bulan2 macam website
  4. Anda boleh gunakan FB Canvas untuk buat iklan atau pun yang percuma seperti share2 ke group
  5. Sesuai dengan market Malaysia yang mostly online guna smartphone


Kalau anda nak tahu tengok template Fb canvas ni, Boleh rujuk timeline di page saya yang bernama "Template FB Canvas" tengok semua template yang ada tulisan CCK Template




atau Klik sini: fb.me/templatecanvas/

(Buka guna apps Facebook di smartphone ye, bukan browser)


Yang Paling BEST nya dari FB Canvas ni ialah, anda dapat membuat jenis iklan Web Conversion. Yang mana jenis iklan ini bertujuan untuk mencari audience yang gemar MEMBELI di Facebook. Tengok ni:




Kebetulan, saya juga buat ads conversion ini dengan iklan yang lain.. dan hasilnya tidak lah mengecewakan !




Sekarang, anda dah nampak keberkesanan gabungan FB Canvas + FB Ads Conversion ini? Kalau yaa.. Bagus ! Teruskan membaca


Tapi, sekiranya anda masih tak faham apa sebenarnya FB Canvas ni, sila tengok video di bawah ni sampai habis dulu. Dalam video ni saya kongsikan kepada anda:

- Apa itu Facebook Canvas

- Panduan Membuat Facebook Canvas





=======


So skrg,

Adakah anda tak tahu nak buat iklan Canvas?

Tak reti nak design iklan Canvas?

Tak de template yang nak di pakai?



Kalau "YA", Anda wajib dapatkan Canvas Conversion Kit ini.




Canvas Conversion Kit ni Ialah kumpulan template2 Facebook Canvas yang direka khas untuk peniaga online seperti anda + Mentoring program FB Ads Conversion,


jadi anda akan di ajarkan bagaimana nak tingkatkan sales menggunakan Canvas + Web Conversion Ads

.

Apa yang bakal anda dapatkan ialah:


    100+ Template dah siap tinggal anda edit (Power Point) - (RM997)



    100+ Single Image utk FB Ads Thumbnail (Power Point) - (RM297)



    12 Video Countdown Timer Template Power Point (RM97)


      



    50 Facebook Canvas Video Thumbnail Power Point (RM297)

      



    25 Power Point Video Template (RM297)



      



    15 Video Panduan Cara buat Ads menggunakan Fb Canvas (RM297)




    Webinar Training Fb Canvas (RM497)





    Video Tutorial Editing Power Point (RM97)





    Big Bonuses dari Vendor (RM297)




    Free Update Template FB Canvas Setahun (RM297)





    1 Bulan Training + Discussion Canvas Conversion (RM397)




    Cuba anda bayangkan berapa banyak TOTAL VALUE yang anda dapatkan dalam produk ni ialah

    RM4,000++.

    Tapi, Anda tak perlu mengeluarkan
    RM4000
    untuk mendapatkan produk ini

    Anda juga tidak perlu mengeluarkan

    RM997


    Bahkan juga tidak perlus spend sehingga
    RM397


    Tapi, sempena Pelancaran Batch ke-2 ini.

    anda akan dapatkan semua ini dengan nilai


    RM150 Sahaja (Lifetime access)

    - Harga akan meningkat RM11 setiap hari..


    Promosi Pre Launch Terhad selama 7 hari sahaja,
    selepas tu harga akan normal menjadi RM250-RM500


    Launch Bermula 14 - 21 November 2017





    Jika anda bertindak sekarang, saya akan berikan anda Bonus VIDEO CASE STUDY FB CANVAS + FB ADS CONVERSION.


    Apa yang akan anda pelajari ialah:


    Dalam video ni saya berkongsi kepada anda Real Case Study bagaimana saya mendapatkan jualan RM17k dalam tempoh 7 Hari/

    Dengan kos iklan hanya RM1.5K






    Apa yang akan anda pelajari ialah:
    - Strategi Funneling Audience
    - Research targeting
    - Buyer Journey
    - Retargeting strategy
    - Follow Up Prospek
    - Secret Tips



    Video panduan ni saya nak jual RM299, tetapi ada caranya untuk dapatkan video panduan ini secara PERCUMA.

    Saya akan berikan Video Panduan ini khas untuk 100 pembeli terawal Canvas Conversion Kit



    Jika anda bertindak sekarang, saya akan berikan anda Bonus VIDEO PANDUAN FACEBOOK LEADS ADS. (Cara dapatkan 2000 Database emel pertama anda)



    Apa yang akan anda pelajari ialah:


    Dalam video ni saya berkongsi kepada anda Real Case Study bagaimana sayamendapatkan 2000 database emel pertama saya menggunakan FB Leads Ads

    Dengan kos per lead kurang dari RM1



    Apa yang akan anda pelajari ialah:
    - Strategi Funneling Audience
    - Research targeting
    - Step by step cara setup Leads Ads
    - Cara integration menggunakan autoresponder
    - strategi mendapatkan leads emel yang murah 
    - Cara buat leads magnet ebook 

    Video panduan ni saya nak jual RM299, tetapi ada caranya untuk dapatkan video panduan ini secara PERCUMA.

    Saya akan berikan Video Panduan ini khas untuk 100 pembeli terawal FBCanvas Generator



    ===


    Produk ini dari rakan saya marketer indonesia, So kalau anda ada masalah buat payment ke account indonesia. Saya boleh bantu buat order untuk anda.


    Anda boleh order via bank Malaysia melalui borang di bawah


    ===


    Q&A:

    1. Edit guna ape?

    Semua template ini di design menggunakan power point sahaja, mesti anda faham cara nak guna power point kan?


    2. Saya tak reti power point?

    Jangan risau, Vendor telah siapkan video tutorial khas untuk anda yang betul2 tak tahu tentang power point. Jadi ini adalah masa anda utk belajar power point dan canvas dalam satu masa


    3. license produk ni macam mana?

    Anda hanya dapatkan license personal use, jadi tidak boleh di share kepada yang lain kecuali untuk kegunaan anda atau bisnes anda sendiri.


    4. Ada support tak?

    Vendor akan memberikan support group menerusi telegram + mentoring online.


    Saya sendiri insha Allah akan membuat group Facebook khas untuk rakan2 yang membeli Canvas Conversion ini melalui saya. Tujuan group ini bukan lah support, melain sharing2 dan tips2 berkaitan fb ads canvas


    5. Boleh beli kongsi tak?

    tak boleh, hargai lah karya orang lain


    6. Apa akan jadi kalau saya share template ini kepada orang lain secara percuma?

    Hati2 rezeki anda tidak berkah



    Ps: sila ambil perhatian, jika anda ingin order pada 15hb, pastikan anda telah transfer pada 14hn, sebab transcation bank local malaysia ke bank local indonesia selalu nya ambik masa 24jam+ untuk terima.




    ===


    NAK BUAT PAYMENT VIA BANK MALAYSIA?




    Penting:

    1. Sila buat payment RM150-RM230 ke account CIMB (Instan Transfer)

    2. Ambil perhatian, harga akan meningkat RM11 Setiap 15 orang yang register

    2. Sila Submit resit payment untuk pengesahan (Bukan SMS)

    3. Sila Lengkapkan detail anda untuk mempermudahkan anda melalukan order Canvas Conversion

    4. Canvas Conversion anda akan di tempah 24 Jam selepas payment, sebab masa yang diperlukan untuk transfer ke Indonesia ialah 24 Jam+



    Ada masalah?


    Join sini http://goklick.me/telegram-fbcanvas


    Selepas registration, sila PM saya personal no ivoice anda di sini https://t.me/zakiamiriladinda


    PS: Harga akan naik setiap hari, sila bertindak seawal mungkin demi mengelakkan kerugian di kemudian hari


    Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

    Ruangan yang wajib diisi

    BUTIRAN PEMBELIAN

    Produk Kuantiti Harga (RM)
    Canvas Conversion Kit + Bonus Case Study FB Canvas & Conversion - Special Launching RM150 HABIS
    Canvas Conversion Kit + Bonus Case Study FB Canvas & Conversion - Special Launching RM161 HABIS
    Canvas Conversion Kit + Bonus Case Study FB Canvas & Conversion - Special Launching RM172 HABIS
    Canvas Conversion Kit + Bonus Case Study FB Canvas & Conversion - Special Launching RM183 HABIS
    Canvas Conversion Kit + Bonus Case Study FB Canvas & Conversion - Normal Price RM499
    JUMLAH
    JUMLAH KESELURUHAN (RM)
    Caj Pengendalian (RM)

    KAEDAH PEMBAYARAN

    Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

    Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

    • Anda mesti memasukkan emel zaki@teknikpemasaran.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
    • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
    PenamaZAKI AMIRIL ADINDA
    No. Akaun7612801746
    Buka CIMB Clicks  
    PenamaZAKI AMIRIL ADINDA
    No. Akaun162263583297
    Buka Maybank2u  

    BUTIRAN PELANGGAN

    Log Masuk atau
    Sila isi nama bank dan nama akaun yang anda gunakan semasa membuat pembayaran untuk memudahkan kami sahkan payment anda dengan segera