Canvas Conversion Kit Backdoor Acccess (Special PCC Members)


    100+ Template dah siap tinggal anda edit (Power Point) - (RM997)



    100+ Single Image utk FB Ads Thumbnail (Power Point) - (RM297)



    12 Video Countdown Timer Template Power Point (RM97)


      



    50 Facebook Canvas Video Thumbnail Power Point (RM297)

      



    25 Power Point Video Template (RM297)



      



    15 Video Panduan Cara buat Ads menggunakan Fb Canvas (RM297)




    Webinar Training Fb Canvas (RM497)





    Video Tutorial Editing Power Point (RM97)





    Big Bonuses dari Vendor (RM297)




    Training + Discussion Canvas Conversion (RM397)




    Cuba anda bayangkan berapa banyak TOTAL VALUE yang anda dapatkan dalam produk ni ialah

    RM4,000++.

    Tapi, Anda tak perlu mengeluarkan
    RM4000
    untuk mendapatkan produk ini

    Anda juga tidak perlu mengeluarkan

    RM997


    Bahkan juga tidak perlus spend sehingga
    RM397


    Tapi, khas Untuk anda ahli PCC.

    anda akan dapatkan semua ini dengan nilai


    RM170 Sahaja (Lifetime access)

    - Harga akan meningkat bila-bila masa sahaja..


    Promosi Launch ini Terhad untuk Member PCC Sahaja.
    selepas tu harga akan normal menjadi RM250-RM500






    Jika anda bertindak sekarang, saya akan berikan anda Bonus VIDEO PANDUAN FACEBOOK LEADS ADS. (Cara dapatkan 2000 Database emel pertama anda)



    Apa yang akan anda pelajari ialah:


    Dalam video ni saya berkongsi kepada anda Real Case Study bagaimana sayamendapatkan 2000 database emel pertama saya menggunakan FB Leads Ads

    Dengan kos per lead kurang dari RM1




    Apa yang akan anda pelajari ialah:
    - Strategi Funneling Audience
    - Research targeting
    - Step by step cara setup Leads Ads
    - Cara integration menggunakan autoresponder
    - strategi mendapatkan leads emel yang murah 
    - Cara buat leads magnet ebook 

    Video panduan ni saya nak jual RM299, tetapi ada caranya untuk dapatkan video panduan ini secara PERCUMA.

    Saya akan berikan Video Panduan ini khas untuk 100 pembeli terawal Canvas Conversion Kit


    ===


    Produk ini dari rakan saya marketer indonesia, So kalau anda ada masalah buat payment ke account indonesia. Saya boleh bantu buat order untuk anda.


    Anda boleh order via bank Malaysia melalui borang di bawah


    ===


    Q&A:

    1. Edit guna ape?

    Semua template ini di design menggunakan power point sahaja, mesti anda faham cara nak guna power point kan?


    2. Saya tak reti power point?

    Jangan risau, Vendor telah siapkan video tutorial khas untuk anda yang betul2 tak tahu tentang power point. Jadi ini adalah masa anda utk belajar power point dan canvas dalam satu masa


    3. license produk ni macam mana?

    Anda hanya dapatkan license personal use, jadi tidak boleh di share kepada yang lain kecuali untuk kegunaan anda atau bisnes anda sendiri.


    4. Ada support tak?

    Vendor akan memberikan support group menerusi telegram + mentoring online.


    Saya sendiri insha Allah akan membuat group Facebook khas untuk rakan2 yang membeli Canvas Conversion ini melalui saya. Tujuan group ini bukan lah support, melain sharing2 dan tips2 berkaitan fb ads canvas


    5. Boleh beli kongsi tak?

    tak boleh, hargai lah karya orang lain


    6. Apa akan jadi kalau saya share template ini kepada orang lain secara percuma?

    Hati2 rezeki anda tidak berkah



    Ps: sila ambil perhatian, transcation bank local malaysia ke bank local indonesia selalu nya ambik masa 24jam+ untuk approved.




    ===


    NAK BUAT PAYMENT VIA BANK MALAYSIA?




    Penting:

    1. Sila buat payment RM170 ke account CIMB/Maybank (Instan Transfer)

    2. Sila Screenshot dan Submit resit payment untuk pengesahan (Bukan SMS)

    3. Sila Lengkapkan detail anda untuk mempermudahkan anda melalukan order Canvas Conversion

    4. Canvas Conversion anda akan di tempah 24-48 Jam selepas payment, sebab masa yang diperlukan untuk transfer ke Indonesia ialah 24 Jam+



    Ada masalah? Klik sini untuk whatsapp



    PS: Saya tidak pasti offer BackDoor Access ini akan available, jadi sila bertindak sekarang sebelum di TUTUP.


    Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

    Ruangan yang wajib diisi

    BUTIRAN PEMBELIAN

    Produk Kuantiti Harga (RM)
    [Backdoor Access] Canvas Conversion Kit + Bonus Case Study FB Canvas & Conversion - Normal Price RM499 HABIS STOK
    JUMLAH
    JUMLAH KESELURUHAN (RM)
    Caj Pengendalian (RM)

    BUTIRAN PELANGGAN

    Log Masuk atau
    Sila isi nama bank dan nama akaun yang anda gunakan semasa membuat pembayaran untuk memudahkan kami sahkan payment anda dengan segera

    Butiran Pembayaran